33. Best Model Türkiye Kazananlar

33. Best Model Türkiye Yarışması Finali Tarihi Fişekhane’de Gerçekleşti.

Birçok organizasyon ve yarışmanın iptal edildiği veya ertelendiği bu dönemde, pandemi kurallarına uyularak yapılan 33. Best Model Türkiye Yarışması Finali’ne ilgi çoktu.

25 kadın 25 erkek finalistin Best Model Türkiye olmak için podyuma çıktığı gecede Umut Akyürek, Yılmaz Morgül ve Emre Kaya sahne aldı.

Yarışmanın kadın finalistleri Erol Albayrak ve Gülafer Ataş, erkek finalistler ise Giotelli kreasyonu ile podyuma çıktılar.

Ece Gürsel ve Tuğçe Sarıkaya Dağıstan’ın sunumunu yaptığı yarışmada Kurucu Başkan Erkan Özerman ile birlikte jüride Almila Nur Özerman , Sait Emir, Muammer Kapucuoglu, Erol Albayrak, Umut Akyürek, Anar Agakishiev, Ahmet Baydar, Turgay Kıran, Güngör Bayrak, Perihan Akı, Mevlüt Dede, Dr. Berke Büyükgüral, Hakan Eren, Süleyman Kaya, Onis Sonku, geçen senenin birincileri Derya Ekşioğlu ve Tolga Kandemir, 2018 Best Model Türkiye Türkan Sultan, 2019 Best Model Türkiye Melike Yanlız, Tutku Damla Aygan ve Görkem.Gürcan, Duygu Yazıcı, Uğur Türkmen, Dilek Koç Etike, Dr. Ali Kerim Diler, Volkan Gecü, Cafer Andıç, Bengisu Taş katıldı.

Ayrıca gecede Best Model Organizasyon Komitesi, finalistler ve jüri üyeleri Erkan Özerman’a sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptılar.

Yarışmanın koreografisini Asil Çağıl yaptı.

Gecede elli finalistin saçlarını BlackWhite Cadde Kuaför, makyajlarını Banu Saadet Make-Up&Team yaparak kendilerini sahneye hazırladılar. Gecenin koreograflığını Asil Çagıl gerçekleştirdi.

33. Best Model Türkiye birinciliğini, Melisa İmrak ve Oğuzhan Bolat, ikinciliği Deniz Çatalbaş ve Yekta Baki, üçüncülüğü Sena Küçük ve Emre Özcanan kazandılar.

Best Photomodel Melissa Aslan, Mustafa Saraçoğlu Best Grace, Merve Yıldırım Best Gentleman: Metehan Onay oldu


Best Model Türkiye Yarışması’ndan pandemi döneminde örnek davranış

Bu sene 33. Yaşını kutlayan Best Model Türkiye Yarışması Covid19 virüs tedbirleri en üst seviyeye alınarak, Park Inn By Radisson Otelde açık havada kır konsepti ile gerçekleşti. Best Model Türkiye Yarışmasının Kurucusu Erkan Özerman, virüse rağmen bu sene çok yüksek sayıda başvuru yapıldığını ve bir yıl boyunca yarışmaya hazırlanan gençleri bekletmemek ve mağdur etmemek adına, yarışmayı ertelemek yerine, sosyal mesafe kurallarını en üst seviyeye taşıyarak gerçekleştirdiklerini belirtti.

Almila Özerman, Görkem Gürcan, Tolga Kandemir, Derya Ekşioğlu, Türkan Geyik, Hasan Yanlızoğlu, Taner Öğünç, Hamdi Alkan, Perihan Akı, Hülya Yiğitalp, Merih Ergürbüz, Merih Öztürk, Rıfat Yurt, Turgay Kıran, Arif Işık, Murat Zengin, Serkan Cepheci, Binhan Berkman, Safdar Ghaafor, İsmal Alvaili, Dilek Koç, Ece Gürsel, Tuğçe Sarıkaya, Sait Emir, Muammer Kapucuoğlu, Duygu Yazıcı, Banu Saadet, Onur Sonku, Ayşen Zamankurt, Aslıhan Karalar, Mustafa Burak Demirel, Şaban Tatar gibi birçok değerli Juri üyeleri değerlendirme yaparak, Ekim’de gerçekleşmesi planlanan 33. Best Model Türkiye Final yarışmasına finalistleri seçtiler

Türkiye’ye Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy, Şenay Akay, Deniz Akkaya, Sema Şimşek, Burak Hakkı, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Furkan Palali ‘ Aslıhan Karalar, Tuğçe Sarıkaya, Burak Çelik, Berk Atan, Onur Seyit Yaran, Mert Öcal, Barış Murat Yağcı, Tuğba Melis Türk, gibi birbirinden ünlü isimler kazandıran Best Model Bu sene 33. Yaşını kutluyor.