31. Best Model Türkiye Kazananlar

Ercüment Çırak, Buse Orcan ,Türkan Geyik, Ulaş Özgür Arslan, Merih Öztürk, Alp Temuçin Kocaman


31. Best Model Türkiye yarışmasının yarı final ikinci etabı önceki gece SUDATUR Gemisi'nde muhteşem bir geceyle gerçekleşti.

Gecenin takdimini Ece Gürsel ve Can Ceylan yaptı.

50 kız 50 erkek yarı finalist Best Model Türkiye Finalisti olmak için ünlü isimlerden meydana gelen jürinin karşısına çıktılar.

Koreografiyi Tamer Kurter ve Lee Alexander’ın birlikte yaptığı gecede yarışmacılar Argento mayolarıyla yürüdüler Yıldırım Mayruk, Fevziye Çamer, Alper Aslanoğlu, Muammer Kapucuoğlu, Gönül Yazar, Tülin Ersöz, Hülya Yiğitalp, Merih Ergürbüz, Fevziye İnalp, Dr.Günsel Şurdum Avcı, Ömer Gümüş, Zeynep Gümüş, Serpil Bağrıaçık, Ahmet Baydar, Erdoğan Sezgin, Selin Boronkay, Efe Sorarlı, Onur Seyit Yaran, Almila Özerman, Yılmaz Kunt, Ela Yörüklü, Burcu Kavalı, Aslıhan Karalar, Parıl Erdem, Uygar Taze, Selen Kılıç ve pek çok ünlü isim jüri üyeliği yaptılar.

Hava şartlarına rağmen 500 kişinin geldiği geminin iki katı da doluydu. Final gibi muhteşem bir yarı finaldi. 1500 genç arasından 15 kız 15 erkek için jüri oylama yaptı.

30. Best Model Türkiye Finalistler


Takvim

  • 2017 Best Model Türkiye Yarı Final ikinci etabı 17 Temmuz Pazartesi saat:21:00 MasQuerade Club (Mecidiyeköy/İstanbul)
  • Best Model Türkiye finali 15 Ekim 2017 Rocks Otel Girne KKTC (Tv canlı yayın)
  • Best Model of the Word (Dünyanın En İyi Mankeni Yarışması) 11 Aralık 2017 (Paris/Fransa)(Tv canlı yayın)

30. Best Model Türkiye Yarışması’nın yarı final elemeleri 14 Mayıs Pazar günü Masquarede Club’de yapılan seçmelerle gerçekleşti. Bu yıl rekor bir sayı ile iki bini aşkın müraacatın ilk elemesini kazanan 250 manken adayının jüri karşısına çıktığı yarı finalin birinci elemesinde Erkan Özerman ile birlikte Almila Özerman, Güngör Bayrak, Merih Ergürbüz Alsulaimanı, Şenay Akay, Pelin Karamehmetoğlu, 2016 Best Model birincileri Onur Seyit Yaran ve Gizem Kayalı, 2016 Best Model Türkiye ikincisi Ayşenur Çetin, 2016 Best Model Türkiye üçüncüsü Parıl Erdem, yönetmen Deniz Akel, Muammer Kapucuoğlu, Eren Yorulmazer, Yılmaz Atadeniz, Bekir Çetin, Kaya Ererez, Aslıhan Karahan, Ertekin Dinçay, Onur Sonku, Tuğba Melis Türk, Aslı İslamoğlu, Lee Alex, Tamer Kurter, Selin Boronkay, Zeynep Soylu jüri olarak bulundular.

Jüri üyeleri 30 erkek, 30 kız manken adayını yarı finalin ikinci etabına bıraktı. Haziran ayında İstanbul’da jüri karşısına tekrar çıkacak olan mankenler Kıbrıs’ta yapılacak olan Best Model Türkiye finali için yarışacaklar. Bu yıl Best Model Türkiye seçilecek ve ülkemizi temsil edecek olan bay ve bayan mankenler Aralık ayında Paris’te yapılacak olan Best Model Of The World-Dünya Finali’ne katılacaklar.